Гройсман обізвав шантажистами мерів замерзаючих міст

16.11.2018 19:55 1

Гройсман обізвав шантажистами мерів замерзаючих міст

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вважає прямим шантажем і недолугістю дії деяких мерів українських міст, які допустили зриви початку опалювального сезону. Люди через такі дії страждати не повинні.
Про це Глава Уряду сказав, відповідаючи на запитання журналістів у Вінниці, пише daily-news.com.ua
Він наголосив, що абсолютна більшість мерів планово підготували міста до опалювального сезону. І Уряд так само зробив усе, аби НАК «Нафтогаз України» закупив достатню кількість газу.
Ухвалені рішення про можливості реструктуризації боргів, про неможливість відключення від опалення взимку. Всі потрібні умови – створені. І ті, хто ними скористався – проблем не мають.
Читайте також: Турчинов анонсував санкції проти "європейців-провокаторів"
«Хто не зробив свою роботу, почали шантажувати людей, - сказав Володимир Гройсман. - Довелося втрутитися. Фактично ми компенсували бездіяльність деяких місцевих голів. Але всі люди розумні знають: в Уряду немає котельні, яку треба запалити, і не працівники Уряду перевіряють роботу тепломереж. Це робить місцева влада. Це її пряма відповідальність. Закінчився один опалювальний сезон – починай готуватися до наступного. Люди не повинні страждати».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественное постельное белье в разных расцветках Безкоштовна електроенергія для кожного Преобрази свой организм с помощью фитокомплексов Как создаются рейтинги онлайн казино? В "AB InBev Efes Україна" підрахували результати 2020 року

Последние новости