Дієтологи підказали, як прибрати живіт за місяць

14.11.2018 15:31 0

Дієтологи підказали, як прибрати живіт за місяць

Жир в області живота - це не тільки неестетично, а й небезпечно!
Зайві кілограми можуть бути свідченням діабету або інших серйозних захворювань, наприклад, серцево-судинної системи.
Про це пише видання daily-news.com.ua
Але як же можна відносно швидко вирішити дану проблему? По-перше, потрібно бути реалістами. Жир на животі не розтане за два тижні.
Ще не можна забувати про те, що обмінні процеси в кожному організмі - це річ індивідуальна. А боротьба із зайвою вагою вимагає від нас сталості в своїх діях і наполегливості, завзятості.
Тобто, якщо з цим впоратися, то все вийде? Звичайно! Експерти пропонують вашій увазі 7 простих кроків, щоб почати боротися з жиром в області живота вже сьогодні.
1. Скажіть «так» тропічним фруктам, щоб зменшити свій живіт і прибрати жир
Такі тропічні фрукти, як папайя і ананас, наприклад, містять певні травні ферменти. Вони мають протизапальний ефект, дозволяють впоратися з надлишками накопиченої в організмі рідини і допомагають краще засвоювати живильні речовини з їжі.
Ми не можемо забувати про те, що хороше травлення є синонімом міцного здоров'я. Крім того, турбота про кишечнику сприятиме очищенню організму від шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин і, тим самим, полегшить боротьбу із зайвою жиром.
Як найкраще є тропічні фрукти?
Ананас найкраще їсти свіжим, додаючи шматочки в салат (можна поєднувати його з волоськими горіхами і шпинатом).
З ранку спробуйте готувати собі фруктовий салат зі свіжої папайї і інших фруктів.
А ще, звичайно, це натуральні свіжовичавлені соки і смузі з ананаса і папайї.
2. Фрукти і овочі фіолетового кольору
Все фіолетові фрукти і овочі неймовірно корисні для нашого здоров'я, а ще вони допомагають нам контролювати вагу тіла.
Проте, вибирати їх ви повинні, грунтуючись на своїх особистих уподобаннях, через силу є їх не слід.
Вся справа в тому, що в фіолетових фруктах містяться такі речовини, як лютеїн, зеаксантин, ресвератрол, вітамін С, клітковина, флавоноїди, кверцетин і еллаговая кислота. Їх поживні речовини дозволяють знизити рівень «поганого» холестерину в організмі.
Ще вони підвищують активність імунної системи.
Нарешті, покращують наше травлення і допомагають очистити організм.
Серед фіолетових фруктів і овочів можна виділити наступні:
Виноград.
Чорниця.
Баклажани.
Буряк.
3. «Так» мононенасиченим жирам
Жири для боротьби з жирами? Може здатися суперечливим, але ... Так, якщо мова йде про мононенасичених жирах!
Адже цей тип жирів дуже важливий для здоров'я нашого організму і допомагає нам зберегти свою фігуру стрункою.
Існують так звані «здорові» жирні кислоти, які дозволяють жирам рухатися і таким чином перешкоджають їх затримання і накопичення в тілі.
Мононенасичені жири запускають відразу цілий ряд механізмів, здатних впоратися з жировими відкладеннями в області живота.
Продукти, багаті жирними кислотами Омега-9, є найбільш важливими, так як наш організм не може самостійно їх виробляти. Вони дбають про здоров'я нашого серця, значно знижуючи ймовірність серцевого нападу та інсульту.
Нижче наведемо невеликий список продуктів, багатих на мононенасичені жири:
Грецькі горіхи.
Лляне насіння.
Оливкова олія першого віджиму (virgen extra).
Лосось.
Скумбрія.
Авокадо.
4. Розчинні харчові волокна
Розчинні харчові волокна, або клітковина, - це те, що може допомогти нам позбутися від жиру в області живота. Серед їх властивостей потрібно виділити здатність поглинання рідини і перетворення в «гель» під час травного процесу.
В результаті травлення сповільнюється, ми довше відчуваємо почуття ситості і одночасно з кишечника виводяться шкідливі токсини.
Так що не сумнівайтеся в наступних продуктах, вони чудово підійдуть для того, щоб стати частиною вашого щоденного раціону:
Овес, висівки, жито ...
Морква, цибуля-порей, спаржа.
5. Настій шавлії
Сьогодні в будь-якій аптеці ви легко зможете купити готові для заварювання пакетики з шавлією.
Настій шавлії допомагає очистити організм від токсинів і впоратися з таким неприємним явищем, як запор. І ще він сприяє зменшенню жирових відкладень в області живота.
Якщо метою є останнім, то даний настій слід приймати щоранку натщесерце перед сніданком.
6. Ходьба по 30 хвилин в день
Ходьба - це одне з найбільш корисних вправ. Вона не тільки зміцнює здоров'я серцево-судинної системи, але і прискорює наш метаболізм, тоді жири йдуть значно легше.
7. Опрацьовуємо зону живота протягом 30 хвилин в день
Отже, тепер ми вже знаємо, яким чином слід піклуватися про своє харчування: пити достатню кількість рідини, виключити їжу, багату насиченими жирами, а також всілякі солодкі напої.
Але на додаток до цього знадобляться і відповідні фізичні навантаження: вправи, спрямовані на зміцнення черевних м'язів. Потрібно домогтися жорсткості м'язів, а жир поступово зникне.
Ось кілька нескладних вправ, які ви можете виконувати протягом цих 30 хвилин.
Виконуйте вправи «планка» і опрацьовує м'язи преса. Для цього:
Прийміть положення лежачи на животі, обличчям вниз, обіпріться на передпліччя і пальці ніг. Стегна повинні бути злегка підняті, спина пряма, шия розслаблена. Затримайтеся в цьому положенні протягом 15-20 секунд, потім відпочиньте. Виконайте три підходи.
Згинання ніг (скручування) - це вправа зажадає від вас трохи більше сил, але воно дуже ефективно:
Сядьте на край стільця, відхиливши спину назад і витягнувши ноги вперед.
Потім починайте підтягувати ноги, зігнуті в колінах, до грудей, напружуючи м'язи сідниць і живота. М'язи повинні перебувати в постійній напрузі (поки ви не закінчите тренування). Постарайтеся зробити 8-10 повторень. Виконайте три підходи.
Читайте також: Лікарі назвали сік, що сприяє профілактиці раку
А ще не забувайте, що танці, йога і навіть проста розтяжка теж стануть дуже корисними вправами для того, щоб позбутися від зайвого жиру в області живота.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровые автоматы Hot Hare Software Почему стоить пробурить собственную скважину Отдых с максимальной пользой и невероятными эмоциями Красивые, удобные и практичные детские диваны в Киеве Купить грунт для покраски авто

Последние новости