Скарлетт Йоханссон вразила відвертим вбранням

14.11.2018 13:31 1

Скарлетт Йоханссон вразила відвертим вбранням

Багато шанувальників розкритикували актрису.
Кілька днів тому Скарлетт Йоханссон, відома своєю любов'ю до неоднозначних образів, знову дала привід прихильникам для обговорення своєї зовнішності, повідомляє видання daily-news.com.ua
33-річна актриса з'явилася на премії People's Choice Awards 2018 у досить відвертому топі-бюстьє, який підкреслив її жіночні форми. Щоб трохи знизити градус сексуальності, Скарлетт доповнила образ строгими чорними брюками із завищеною талією і великим акцентним ременем, а також човниками і сережками, «переклівающіміся» з пряжкою золотистими деталями. Завершила цибулю природна недбала укладання і макіяж з акцентом на очі.
В цьому році Йоханссон дісталося цілих два «призу глядацьких симпатій», за які глядачі проголосували в інтернеті. Скарлетт дісталася не тільки нагорода в номінації «Улюблена актриса», але і головна роль в кінокартині «Месники: Війна нескінченності», що отримав статуетку як «Кращий фільм».
Незважаючи на те, що у Скарлетт немає особистого облікового запису в Інстаграм, багато паблік, присвячені актрисі, розмістили фото з заходу, і багато шанувальників засудили Йоханссон за надто сексуальний образ. Втім, ще більше фанатів підтримали зірку і написали, що відкрите бюст'є їй дуже до лиця.
Читайте також: Ніколь Кідман: Я не знаменитість і не кінозірка
Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон дуже чуйно реагує на суспільний осуд. Влітку актриса відмовилася від ролі у фільмі про життя трансгендерів Данте Текс Гілла після обрушилася на неї хвилі критики від представників ЛГБТ-спільноти.
Скарлетт Йоханссон вразила відвертим вбранням
Скарлетт Йоханссон вразила відвертим вбранням

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отличная термолента по хорошей цене Есть ли шанс выиграть в онлайн казино: мифы и реальность Покупка качественных серверов с гарантией Реабилитация больных после травм и инсультов Сайт GG bet зеркало

Последние новости