Медики назвали основні симптоми проблем з нирками

09.11.2018 20:17 0

Медики назвали основні симптоми проблем з нирками

Лікарі назвали головні ознаки хворих нирок.
За словами лікарів, на проблеми з нирками можуть вказувати не зовсім типові симптоми.
Терапевти склали перелік головних показників того, що в цьому найважливішому для організму органі виникли порушення, пише daily-news.com.ua
На сторінках електронної газети «Століття» фахівці нагадали, що без нормальної роботи нирок правильне функціонування організму неможливо - навіть незначний збій здатний викликати важкі наслідки.
За їх словами, на проблеми з нирками може вказувати постійна втома. Подібна дисфункція викликається тим, що кров починає гірше транспортувати кисень по організму.
З огляду на, що нирки відіграють роль фільтра в організмі, неполадки в їх роботі відбиваються на стані шкіри. Якщо з'явився свербіж або відчуття поколювання під шкірою, це може вказувати на хворобу нирок, підказують експерти.
Інший симптом - поява набряків, в першу чергу, на щиколотках і ногах, але в ряді випадків і на обличчі, руках і інших ділянках тіла.
«Звичайно, набряки можуть з'являтися з різних причин, але ниркова недостатність є головною з них. Нирки відповідають за регулювання водно-натрієвого балансу, тому будь-який збій в їх роботі не дає їм правильно врівноважувати дані показники. Також набряки можуть виникати через виведення з сечею занадто великої кількості білка », - розповіли лікарі.
Крім цього, про хворобливому стані нирок, як вказують медики, може говорити виникла анемія, а також всі неприємні зміни, так чи інакше пов'язані з сечовипусканням (нетримання, печіння, інші запах і колір сечі).
Читайте також: Дієтологи назвали продукти, що сприяють відновленню організму
Мало хто знає і про інший симптом хворих нирок - поява неприємного запаху з рота, або металевого присмаку в роті. Це говорить про ниркову недостатність, констатували терапевти.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Продукция для планирования и саморазвития Разумное соотношение цены и качества в компании Россава Летние шины – правила выбора Услуги литья пластмассы, штамповки металла и другие Как правильно накачать велосипедное колесо

Последние новости