Лікарі розповіли, чому потрібно їсти лайм

05.11.2018 11:39 0

Лікарі розповіли, чому потрібно їсти лайм

Лайм - безцінне джерело ряду вітамінів, мікроелементів і мінералів.
Багато разів лайми сприймалися як лимони, і багато людей не можуть реально змінити свою думку, оскільки, якщо вони є одним з видів лимонного плода, вони сприймаються як єдине ціле, повідомляє daily-news.com.ua
Отже, щоб не мати будь-якої змішаної інформації, ми допоможемо уточнити і підкреслити важливість вживання лаймов, як частина вашого щоденного раціону. Лайми були спочатку вирощені в Індії, і незабаром вони поширилися по всьому світу. Тільки завдяки їхній дивній користь для здоров'я, вони були використані в британських військово-морських судах в 1800-х.
Лайми захищають від ревматоїдного артриту
Флавоноїди в Лайма володіють антиоксидантними властивостями і дивовижними антибиотическими ефектами. Лайми є відмінним джерелом вітаміну С, який є одним з основних антиоксидантів, виявлених в харчових продуктах, і основним водорозчинних антиоксидантом в організмі.
Вітамін C, по суті, подорожує по організму і нейтралізує будь-які вільні радикали, які можуть викликати пошкодження декількох клітин і викликати запалення в організмі. Одна з основних причин, по яким є лайми дуже важливо - вони зменшують симптоми остеоартриту і ревматоїдного артриту.
Вони захищають від застуди
Вітамін С є живильною речовиною в Лайма, який захищає від застуди і зводить до мінімуму його симптоми. Спортсмени та люди, які насолоджувалися перевагами вітаміну С, були живим доказом того, що ризик розвитку застуди знижується до 50%.
Лайми можуть запобігти холері
Було доведено, що в 2010 році після землетрусу на Гаїті, після того як тисячі людей померли від холери, лайми були використані для запобігання цієї епідемії. Згідно з дослідженням, лайми зупиняють будь-яке запалення або хвороба, перешкоджаючи росту бактерій. Тому дослідження використовували заражений рис з лаймовим соусом, який автоматично знижує ризик розвитку холери; Тому багато східноафриканські села використовували його як ліки.
Лайм захищає ваше тіло від ракових клітин і зупиняє їх зростання
Флавоноїди в Лайма змінюють клітинний цикл, включаючи апоптоз (клітинна смерть), який є ключовим фактором для зупинки зростання і поширення раку.
Читайте також: Медики назвали напій, який провокує діабет
У статті в 2010 році, опублікованій в журналі «Фармація і фармакологія», було показано, як ракові клітини реагують на введення флавоноїдів. При змішуванні зі слиною, флавонольние глікозиди пригнічують ракові клітини ротової порожнини.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Правильное питание – лучшее решение для здоровья Комфортная стоматология доктора Колоса Лучшее агентство по организации праздников Интернет-магазин iPhone: доступные цены и быстрая доставка Лучшее швейное оборудование

Последние новости