Померла активістка Катерина Гандзюк

05.11.2018 9:39 0

Померла активістка Катерина Гандзюк

Померла співробітниця Херсонської міськради, активістка Катерина Гандзюк, на яку було скоєно напад 31 липня в Херсоні із застосуванням кислоти.
Про це пише СобКор.
Прес-секретар Національного корпусу Роман Чернишов розповів про деталі трагедії.
У коментарях повідомляють, що активістка, яка нещодавно записала перше після отриманих травм відео, померла внаслідок відриву тромбу.
У спільноті Хто замовив Катю Гандзюк? у Facebook заявили, що деталі про смерть Гандзюк будуть оприлюднені пізніше. "Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації", - йдеться в повідомленні.
Напад на виконувачку обов'язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня в Херсоні. Невідомий облив її сірчаною кислотою, в результаті чиновниця отримала хімічні опіки тулуба, руки і обличчя (більш ніж 35% тіла).
Читайте також: У справі Гандзюк кількість підозрюваних зросла до 6
Чиновницю з опіками госпіталізували в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні, а потім перевели в Київ. Медики оцінювали її стан як стабільно важкий.
Чотирьох підозрюваних (безпосереднього виконавця замаху, покупця сірчаної кислоти та двох чоловіків, які підозрюються в організації та співучасті в скоєнні замаху на вбивство) суд заарештував на 60 діб без права внесення застави. П'ятого суд відпустив під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как правильно оформить курсовую работу Изысканные украшения по низки ценам Жевательные резинки – воспоминания из детства Аренда батутов для тимбилдинга Профессиональное и эффективное кодирование от игромании в Харькове

Последние новости