У Києві п'яний водій повівся після ДТП як справжній "джентльмен"

01.11.2018 7:09 0

У Києві п'яний водій повівся після ДТП як справжній

Винуватець ДТП втік з місця аварії.
Цієї ночі на Південному мосту в Києві сталося чергове масштабне ДТП, в якому люди вижили тільки дивом, передає daily-news.com.ua
Корейська іномарка «Хюндай» на швидкості врізалася в трактор комунальної дорожньої служби
Аварія трапилася в десять хвилин на другу ночі. На Південному мосту дорожники «Київавтодору» лагодили дорожнє покриття, працювали в останній шпальті зліва.
Раптово до місця робіт на швидкості підлетіла машина південнокорейського виробництва «Хюндай». Її водій не бачив знаків робіт комунальників, бо був п'яний. «Кореєць» нісся до станції метрополітену «Видубичі». По дорозі збив всі дорожні знаки і в'їхав на швидкості в ківш трактора.
В результаті машина перекинулася на дах і розбилася на друзки. Навіть у трактора відвалився ківш і колесо. Судячи з фото, після таких аварій не виживають. Однак і водій, і його жінка-пасажир 38 років народилися в сорочці, правда, обидва були «під шофе».
З уламків «Хюндая» водія з пасажиркою витягли автодорівці. У жінки - важкі травми, її забрали в медустанову доктора «швидкої». А ось водій постраждав менше. Покрутившись на місці ДТП, він вчинив, як справжній «герой» нашого часу: просто втік, залишивши свою травмовану супутницю.
Читайте також: На Чернігівщині повішену матір знайшли поряд з двома мертвими дітьми
У причинах ДТП розбиралися слідчі і патрульні поліцейські. У соцмережі коментатори обурюються, як на одному з головних мостів столиці може бути вночі так темно.
У Києві п'яний водій повівся після ДТП як справжній
У Києві п'яний водій повівся після ДТП як справжній

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Особливості слухопротезування Печать на футболках в Киеве Новая коллекция женских ботинок Прего Лепёшки на кефире – очень простое блюдо Арматура для вашего строительства

Последние новости