Кортні Кардашьян розбила глеки з молодим бойфрендом

01.11.2018 9:10 0

Кортні Кардашьян розбила глеки з молодим бойфрендом

В середині вересня зарубіжні ЗМІ повідомили про новий роман 39-річної Кортні Кардашьян: нібито серце реаліті-зірки підкорив 20-річний стиліст, манекенник і трішечки дизайнер Лука Саббат.
Папарацці багато разів бачили пару за минулий місяць, але вчора перед їх об'єктивами намалювалася інша картина - Лука цілував прекрасну незнайомку. Про це пише daily-news.com.ua
Відомості інсайдерів не змусили себе чекати. Джерело журналу People розповів:
"Кортні більше не бачиться з Лукою. Для неї це був лише забавний флірт, але вона не надавала цим відносинам багато значення. Розставання не викликало в неї будь-яких негативних емоцій. Вона в порядку. Зараз в центрі її уваги діти і робота."
Читайте також: Кортні Кардашян прокоментувала інформацію про свої стосунки з екс-бойфрендом
Нагадаємо, на початку серпня Кортні Кардашьян розлучилася з 25-річним боксером Юнес Бенджімой. Причина стара як світ: молодий коханець захопився іншою - під прицілами камер папараці відпочивав в компанії дівчини не з клану Кардашьян-Дженнер. Зраду коханому Кортні не пробачила і, незважаючи на чутки про возз'єднання, викреслила Юнес зі свого життя. У вересні Кортні почала з'являтися з Лукою.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональное и эффективное кодирование от игромании в Харькове Стильное и красивое белье для женщин Какие виды танцев доступны в Украине Ткань для купальников по выгодной цене Актуальный 1xbet промокод 1XMAX на 2020 год

Последние новости