Сійярто зробив офіційну заяву стосовно Закарпаття

01.11.2018 3:09 0

Сійярто зробив офіційну заяву стосовно Закарпаття

Петер Сійярто категорично заперечив, що Будапешт має намір захопити Закарпаття,
Саме так прокоментував очільник угорського МЗС "цікаве" запитання про те, чи Будапешт не вирішить колись змінити кордони свої країни задля захисту угорської меншини, повідомляє daily-news.com.ua
"Я завжди відкидаю звинувачення, коли нас звинувачують у ревізіонізмі. Це нерозумні та хибні інсинуації... Ми не ревізіоністи. Я однозначно відкидаю подібні звинувачення". – сказав Сійярто.
Голова угорського МЗС стверджує, що в інтересах Будапешта мати саме "добросусідські відносини та сильна демократична Україна, яка поважає свої міжнародні зобов'язання та вважає національні меншини своїми ресурсами". Петер Сійярто зауважив, що Угорщина допомагає Україні стати "сильною державою".
Читайте також: Подвійне громадянство для українців: Клімкін зробив гучну заяву
Щодо проблеми ймовірних провокацій Росії на території Закарпаття, то угорський міністр вважає, що Київ зобов'язаний "не допустити ситуації, коли хтось може втручатися у внутрішні справи".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Микрокредитование на выгодных условиях Качественное создание сайтов Системный интегратор SolidHome Батарейки оптом для вас Шкафы купе по самым доступным ценам

Последние новости