На автодромі "Кривбас-екстрім" автомобіль влетів у натовп людей: є постраждалі

28.10.2018 2:28 0

На автодромі

У місті Кривий Ріг (Дніпропетровська область) на автодромі "Кривбас-екстрім" автомобіль наїхав на людей, постраждали чотири людини.
У суботу під час проведення заключного етапу гонок на виживання один з автомобілів, який виконував трюки, наїхав на глядачів. "Машина збила кілька людей і врізалася в припарковане авто", - пише daily-news.com.ua
Посилаючись на дані поліції, повідомляється, що постраждали дві жінки і дві дитини. Всіх постраждалих госпіталізували до лікарень міста. Правоохоронці встановлюють причини і обставини події.
Читайте також: В Києві водій на крутій тачці влаштував стрілянину на вулиці
У свою чергу народний депутат Андрій Гальченко написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук: "Намагалися зробити все можливе для безпеки, але сьогодні, вперше за більш ніж 20 років - нещасний випадок в нашому місті на гонках. Змагання зупинені. Їду до лікарні. Будемо надавати всю необхідну допомогу. Все інше - після. Попередньо - у одного з каскадерів, які виступали між заїздами гонок, відмовили на машині гальма ".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Пленки, упаковки, пакеты и прочая продукция из полиэтилена Расписание пассажирских перевозок от НикаБус Как устранить проблемы со смартфоном Xiaomi Все для вашей свадьбы Быстрое и комфортное получение биометрического паспорта

Последние новости