В WhatsApp з'явиться нова креативна функція

27.10.2018 8:26 1

В WhatsApp з'явиться нова креативна функція

У мессенджері з'являться власні стікери
Користувачі месенджера WhatsApp незабаром отримають можливість відправляти стікери. Про це в четвер повідомляється на сайті програми, передає daily-news.com.ua
"Сьогодні ми раді запропонувати вашій увазі новий спосіб самовираження в WhatsApp, а саме стікери", - інформувала команда месенджера.
Для початку користувачам будуть представлені стікери від дизайнерів WhatsApp, а також кілька наборів від інших художників. Потім можливість створювати стікери отримають дизайнери і розробники з усього світу.
Нововведення стане доступним для користувачів iPhone і електронних пристроїв з операційною системою Android в найближчі тижні.
Читайте також: Facebook Messenger 4: що цікавого зробили розробники
Як повідомлялося, соціальна мережа Facebook оголосила у вівторок, що запускає нову, четверту версію свого додатка для миттєвого обміну повідомленнями Messenger.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрая оценка недвижимости в Украине Ериняк Юрий: бизнес на службе благотворительности Особенности выбора хорошего шумомера Великий вибір плюшевих ведмедиків 200 см Сериал Кухня: итоговый 6 сезон онлайн в хорошем качестве

Последние новости