Екс-чоловік Ані Лорак приголомшив інтимною заявою

12.10.2018 14:25 2

Екс-чоловік Ані Лорак приголомшив інтимною заявою

Колишній чоловік співачки Ані Лорак, український продюсер Юрій Фалеса, висловився про її розлучення з нинішнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, зазначивши, що підтримує співачку.
При цьому Фалеса уточнив, що дуже стурбований тим, що зараз відбувається в житті Кароліни, і спочатку навіть не повірив в те, що все настільки серйозно. Про це пише daily-news.com.ua
«Я не думав, що це у них настільки серйозно. Все це дуже неприємно. Але якщо вона вже так вирішила, значить, вирішила. Жити далі з людиною, яка зраджує, неможливо. Їй зраджувати не можна, тому що вона - Ані Лорак! І я це говорю не з-за гучного імені, а тому, що знайти кращу дівчину не можна. Зрадив у відкриту - ось і отримай скандал», - прокоментував Фалеса конфлікт в родині його екс-дружини, додавши, що Мурат міг почати їй зраджувати через стрімкий розвиток кар'єри артистки.
Читайте також: Чоловік Ані Лорак публічно звернувся до співачки
«Бути чоловіком артистки - це значить жити виключно заради кар'єри іншої людини. Це не правильно. А саму Кароліну я все одно готовий підтримати в скрутну хвилину. Я зараз до неї вже більше як до дитини ставлюся, я не бачу в ній жінку », - підсумував продюсер.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор профессиональных гель-лаков Бойлер: лучшее решение по устранению проблем с горячей водой Где купить качественные средства защиты растений Бисопролол: что и как? Ткань для столового текстиля

Последние новости