Нова форма іспанських футболістів вразила Мережу

12.10.2018 0:16 1

Нова форма іспанських футболістів вразила Мережу

Як маловідома команда з глибинки може наробити галасу, не творячи сенсацій на футбольному полі? Достатньо легко - наприклад, представити супероригінальну футбольну форму, повідомляє daily-news.com.ua
Цього вівторка відбулась презентація нового комплекту від іспанської "Самори", яка виступає в четвертому за рівнем дивізіоні - Терсері. Девіз заходу "Кров, піт та сльози" та місце проведення - місцевий міський театр - уже передвіщали щось неординарне та помпезне.
Але хто ж сподівався, що спортивна одіж гравців буде саме такою - зі зображенням кровоносної системи людини?!
В заяві на офіційному сайті клубу, яка має вельми нескромну назву "Замора" здивувала футбольний світ видовищною формою", є пояснення. Таким ходом "червоно-білі" хочуть підкреслити відкритість клубу (куди ж відкритіше, ага) до вболівальників та усього суспільства та підкреслити, що "Самора" - в їхньому серці.
Хоча напис на спині нових футболок чіпляє: "Кров - це червонувата рідина, яка переносить життя через наше тіло, яка народжується й тече з серця, щоб живити наші емоції та почуття".
Читайте також: Ведучий Нового каналу став "бомжем"
Але те, що форму представили вже по ходу сезону, а не перед ним, наштовхує на одну думку: в клубі вирішили заробити на Геллоуіні?

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбирать мотоблоки и мотокультиваторы Пастельные цвета в дизайне квартиры Воплощение татуировочных фантазий в жизнь Поверхностный насос с оптимальными характеристиками Отопительные системы по выгодным ценам

Последние новости