Дієтологи назвали сладощі, які сприяють схудненню

28.09.2018 11:26 0

Дієтологи назвали сладощі, які сприяють схудненню

Гіркий шоколад допомагає контролювати апетит.
Картопля і темний шоколад притупляють почуття голоду і допомагають контролювати апетит.
Про це повідомила дієтолог Людмила Бабич, передає daily-news.com.ua
Картопля - дуже ситний рослинний продукт. У картоплі не так багато калорій, як в більшості інших гарнірів, зате насичує вона набагато краще.
«Картопля надовго насичує організм і надовго дає відчуття ситості. Але фахівці не рекомендують вживати картоплю разом з жирними сортами м'яса - таке поєднання погано засвоюється і негативно позначається на роботі шлунка. Також не рекомендую картопля смажити - під час такої обробки картопля вбирає багато масла »- зазначила експерт.
Позитивно на апетиті позначається чорний шоколад. Тому фахівці рекомендують віддавати перевагу під час дієти саме такомулакомству. Шматочок чорного шоколаду сповільнить травний процес і надовго створить відчуття ситості.
Дуже корисними для бажаючих схуднути є морепродукти. Їх рекомендується включати в раціон щодня.
Читайте також: Переважна більшість українців не можуть обійтися саме без цього
«Продукти, що містять велику кількість йоду, благотворно позначаються на роботі щитовидної залози. Саме від щитовидки залежить обмін речовин, вона ж контролює наш апетит і, в кінцевому підсумку, вага. Найбільше йоду міститься в морепродуктах і морській рибі - включати їх в раціон варто якомога частіше, до того ж вони менш калорійні, ніж більшість сортів м'яса. Риба містить безліч цінних амінокислот, вітамінів і мікроелементів, тому її вживання допомагає не тільки контролювати апетит, але і вельми корисно для всього організму.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какие материалы используются при изготовлении когтеточек для котов Стратегічна екологічна оцінка Магазин спортивной одежды Fightplanet Руководство по покупке лестниц и лесов Цікаві новини Чернівців та України

Последние новости