Як правильно продавати на електронних торгах

Як правильно продавати на електронних торгах

В останні роки в Україні неабиякої актуальності набула інноваційна система торгів, що працює в мережі інтернет онлайн із 2015 року й відома під назвою ProZorro. Цей комерційний ресурс вирізняється дворівневою структурою. До неї входить адміністратор в особі держпідприємства «Прозорро.Продажі» та акредитовані електронні майданчики, серед яких особливою користується популярністю сайт Української універсальної біржі https://www.uub.com.ua/torgy-ta-auktsiony/neobroblena-derevyna/vzyaty-uchast-u-torgah/.

Дана стаття розповідає про те, як правильно продавати на електронних торгах – щоб приєднатися до відповідної мережі, переходьте на цей портал, що вирізняється зручністю, та реєструйтеся на ньому.

Про особливості укладання торгових угод у системі ProZorro

Робота цього ресурсу базується на принципах відкритості й прозорості. Участь в аукціонах є безпечною, а інформація про осіб, які брали в них участь та переможця, що виграв тендер, після завершення торгів стає доступною для всіх.

Акредитовані майданчики взаємодіють між собою – дані, виставлені на одному з них, блискавично стають доступними для покупців, що авторизувалися на сайтах інших майданчиків.

Займатися продажем активів або здачею майна в оренду на порталі «Прозорро.Продажі» можуть різні юридичні особи, від державних та корпоратизованих підприємств і ОТГ та ОМС до комерційних замовників.

Система «ProZorro.Продажі» характеризується трьома пріоритетними особливостями для продавців:

  • безкоштовним сервісом порталу – користування системою для всіх замовників є безплатним, відомості про об’явлені аукціони є тотожними на всіх майданчиках, а відмінності їх полягають лише в якості й зручності роботи;
  • прозорістю й відкритістю торгів – документація подається в форматі онлайн, опубліковані дані є для користувачів доступними щодня, 24 години на добу, ця інформація виключає вірогідність зовнішнього впливу, бо вона надійно захищена;
  • можливістю реалізації товару або послуги за вищою вартістю на аукціонних торгах – учасники отримують можливість підвищення наданих пропозицій упродовж трьох раундів тендеру, система мотивує їх пропонувати вищу ціну ще на напередодні торгів.

Право на останній хід надається тому учаснику, який пропонує найвищу ціну від самого початку заходу – таким чином, можна здобути перемогу одразу, якщо, звісно покупець угадає з запропонованою сумою. 

Як можна набути статусу продавця в «Прозорро.Продажі»?

Стати продавцем, який бере участь у відповідному проєкті, вам допоможе простий алгоритм дій, зазначений нижче.

  1. Ознайомлення з нормативними актами, якими регулюються норми проведення онлайн-аукціонів у системі «ProZorro.Продажі».
  2. Затвердження необхідних положень та формування пулу активів, які ви плануєте виставляти на торги.
  3. Реєстрація на одному з акредитованих майданчиків системи.
  4. Завантаження лоту про продаж у систему (подання оголошення).

Детальна консультаційна інформація про специфіку та особливості розміщення комерційних лотів у системі надається тими майданчиками, на яких продавець авторизувався.

Предыдущая новость

Отличные товары для салонов красоты Українські вишиванки: поради з вибору від ukrglamour.com.ua Покупка смартфона в интернет-магазине Ремонт техники Джон Дир недорого Профессиональный медицинский педикюр

Последние новости