В Мінсоцполітики повідомили, що ціна на газ для населення неочікувано підскоче

26.09.2018 16:57 0

В Мінсоцполітики повідомили, що ціна на газ для населення неочікувано підскоче

За прогнозом Нацбанку, тарифи на газ для населення підвищаться на 25%. Раніше передбачалося, що ціни на блакитне паливо можуть збільшиться на 23,5% вже з жовтня.
Про це в коментарі журналістам заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, передає daily-news.com.ua.
"Я не знаю середньої суми по субсидіях, тому що я не знаю, якою буде ціна на газ. Будуть зроблені перерахунки всіх складових тарифів: гарячої води, опалення. Ті цифри, які ми заклали, виходять з прогнозу НБУ. А він передбачає зростання тарифів на 25% ", - сказав він.
За його словами, значного зменшення кількості одержувачів субсидій не передбачається. "Питання в площині підвищення на 50% не обговорювалося. Не думаю, що він з'явиться, з огляду на необхідність коригувати бюджет", - додав Рева.
Читайте також: Компанія Порошенка продає завод "Кузня на Рибальському"
Раніше глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв розповів, що уряд України на переговорах з МВФ досягла принципової домовленості про поступове підвищення ціни газу до рівня імпортного паритету до 2020 року.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мода в крутые 90-ые Быстрый и качественный перевод текстов любой сложности Заказ курсовых работ по выгодным ценам Товарно-биржевые услуги Wi-Fi антенны и их преимущества

Последние новости