Українці назвали місця, де найчастіше вимагають хабарі

26.09.2018 13:52 0

Українці назвали місця, де найчастіше вимагають хабарі

Українці розповіли, де найбільше хабарників
Недавнє дослідження, проведене в Україні, показало, що найчастіше громадяни стикаються з хабарництвом у вищих навчальних закладах. Про це заявили 52,1% опитаних. На другому місці судова система, де з хабарництвом зіткнулися 46,8% респондентів.
На третьому місці по вимаганню органи, що надають дозволи (44,6%), національна поліція (43,5%), сервісні центри МВС (42,3%), державні медичні установи (40,6%) і загальноосвітні школи (36,8%). Про це повідомляє daily-news.com.ua
Наголошується, що дослідження проводили фахівці Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) протягом травня-вересня 2018. Проект проходив в рамках проекту "Включайся", який реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). У дослідженні 2018 року всього було опитано 10 169 респондентів, що мешкають в 476 населених пунктах по всій Україні, за винятком окупованих територій.
Раніше стало відомо, що хабарі в будівництві починаючи з 2013 року зросли в чотири рази. Також експерти назвали три основні перепони, які відштовхують інвесторів: корупція і відсутність довіри до судової системи третій рік поспіль є основними перешкодами для інвестування в Україну.
Читайте також: США знову вдарили по економіці Росії
Треба сказати, що взагалі корінь всіх проблем українці бачать у корупції. Так дослідження показало, що 92% вважають, що "через корупцію гроші осідають в кишенях тих, хто при владі"; 88% — що "корупція призводить до збіднення населення" і "підриває економіку країни".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Області застосування профільного прокату Все для любителей музыки в одном магазине Колючая проволока АКЛ Егоза и прочие заграждения IELTS — все, что нужно знать о тесте Как подать объявление в интернете, чтобы оно работало

Последние новости