Українські військові знищили "ворожий десант" на Азові. Фото

26.09.2018 14:22 0

Українські військові знищили

На узбережжі Азовського моря пройшли тактичні навчання танкістів і прикордонників.
На виконання розпорядження командувача Об'єднаних сил по підтримці високого рівня бойової підготовки підрозділів зі складу ОС на узбережжі Азовського моря проведено спільні тактичні навчання.
Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, передає daily-news.com.ua
Читайте також: США знову вдарили по економіці Росії
«В ході навчань екіпажі бронеавтомобілів Держприкордонслужби та танкові підрозділи Збройних сил України, спільно діють у складі Об'єднаних сил, вдосконалили питання взаємодії при виконанні завдань з оборони узбережжя і знищення надводних цілей і морського десанту противника. Під час навчальної стрільби, як вдень так і вночі, снайперські групи закріпили навички дій в різних умовах, кулеметники підвищили точність стрільби в русі і з укріплень, а водії броньованих «хамвеев» вдосконалили майстерність управління під час руху в колоні, розгортанні в бойовий порядок і виконання оборонних маневрів на узбережжі », - йдеться в повідомленні.
Українські військові знищили
Українські військові знищили
Українські військові знищили
Українські військові знищили
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

КАК ФОРМИРУЮТСЯ ЦЕНЫ НА ГАЗ НА УКРАИНСКОМ РЫНКЕ Захват столичной недвижимости Андреем Волковым Прекрасный сайт для покупки канцелярии и сувенирной продукции Гідна старість в пансіонатах мережі «Срібний вік» в Києві Огромный выбор картинок для вашего рабочего стола

Последние новости