Гучний інтимний скандал: що сталося

26.09.2018 12:52 2

Гучний інтимний скандал: що сталося

В американському штаті Південна Кароліна 27-річна вчителька математики регулярно вимагала від 17-річного учня зайнятися з нею сексом, а коли той відмовився, занизила його семестрову оцінку.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Інцидент стався в старшій школі Бурке, що в місті Чарльстон. Сексуальні домагання почалися в серпні 2017 року, коли обвинувачена Дженніфер Аро стала вчителькою потерпілого. Зрештою вимоги Аро стали настільки "прямими і відвертими", що учень почав спеціально пропускати її уроки.
Ця інформація стала відомою через судового позову, який разом з потерпілим подала його мати. Згідно з ним, інші вчителі та однокласники знали про те, що відбувається. Протягом листопада та грудні Аро регулярно "заохочувала і змушувала" учня вступати з нею в близькість, а завжди, коли він чинив опір, нагадувала, що "його оцінка залежить тільки від неї". Домагання вчительки закінчилися в грудні, після того, як учень відмовився надалі займатися з Дженіфер сексом. У відповідь вона занизила його семестрову оцінку з математики з 98 до 89 балів зі ста.
"Не можна тримати подібні чутки в таємниці. Якщо таке відбувається, вчителі першими про це дізнаються ... Суть полягає в тому, що, якщо хтось знав про це, включаючи вчителів, вони безумовно повинні були повідомити шкільної адміністрації", - повідомив Марк Пеппер, представник підлітка і його матері.
Читайте також: У Києві пограбували головного слідчого ГПУ
Вчительку заарештували через три тижні після того, як мати учня повідомила про інцидент, а незабаром після того звільнили
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине Лепёшки на кефире – очень простое блюдо Где заказать кузовные запчасти для авто? Электронные сигареты: принцип работы Wi-Fi точки доступа Linksys

Последние новости