Яка погода чекає на українців найближчим часом

26.09.2018 12:21 2

Яка погода чекає на українців найближчим часом

Прогноз погоди на 26 вересня. На зміну дощів в Україні йдуть нічні заморозки. Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на Укргідрометцентр.
У середу, 26 вересня, в Україні опадів не очікується. Незважаючи на те, що синоптики обіцяють вночі в середу заморозки, сьогодні вдень мінлива хмарність збережеться у всіх областях. Правда, температура повітря не перевищить +15 градусів.
У Львові, Івано-Франківську та Ужгороді температура буде триматися на рівні +12 ... + 14 градусів, в Києві, Чернігові, Сумах і Полтаві буде трохи прохолодніше: +11 ... + 13 градусів. У Харкові, Луганську та Донецьку повітря буде прогріватися максимум до +13 градусів, в Херсоні та Миколаєві - до +15 градусів.
Вночі по всій країні буде прохолодно: +3 ... + 6 градусів. Найближчий теплий день, за прогнозами синоптиків, очікується лише в п'ятницю.
Читайте також: Українська телеведуча поділилася секретом схуднення
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лечение от игромании в Харькове Собственный дизайн картин на холсте Встраиваемые холодильники Bosch по доступной цене Варочная поверхность – уникальное достижение человечества для приготовления пищи Наращивание ресниц по выгодным ценам

Последние новости