Небезпечні маневри: ВМСУ повідомили деталі перебазування кораблів в Бердянськ

24.09.2018 16:19 0

Небезпечні маневри: ВМСУ повідомили деталі перебазування кораблів в Бердянськ

Сили країни-агресора допустили ряд небезпечних інцидентів.
Кораблі Військово-морських сил України під час проходження через Керченську протоку супроводжувалися розвідувальним кораблем Чорноморського флоту Росії Приазов'ї та прикордонними сторожовими кораблями Аметист і Дон.
В українському військовому відомстві розповіли, що в Керченській протоці для безпосереднього супроводу Росія задіяла більше десяти кораблів і катерів ФСБ і Чорноморського флоту РФ, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
Російські літаки неодноразово здійснювали обліт українських кораблів, в тому числі на гранично низьких висотах.
Також сили країни-агресора допустили ряд небезпечних інцидентів.
Так, 20 вересня, російський корабель Приазов'ї зробив надмірне зближення з українськими судами на дистанцію 2-х кабельтов, чим грубо порушив вимоги міжнародних правил.
21 вересня російський винищувач Су-27 створив передумови до аварійної ситуації в повітрі, зблизившись на небезпечну відстань з військово-транспортним літаком Ан-26 ВМС ЗСУ, який виконував планове завдання над акваторією Чорного моря.
Читайте також: У Києві оголена жінка лежала посеред дороги
Нагадаємо, в ніч на 23 вересня два корабля Військово-морського флоту України стали об'єктом пильної уваги з боку окупаційних російських властей. Російські пропагандистські ЗМІ повідомляли, що два кораблі Військово-морських сил України увійшли в "виняткову економічну зону Росії" біля берегів окупованого Криму.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Способи та напрямки застосування етиленгліколю История кружева и его виды Прокат автомобиля в Египте - о чем следует знать заранее? Выгодный проект по переработке органических отходов Кирпич для качественного и надежного строительства

Последние новости