Спалах кору в Україні: на лікарняних ліжках вже 18 дітей

21.09.2018 15:21 0

Спалах кору в Україні: на лікарняних ліжках вже 18 дітей

На Закарпатті у сільській школі захворіли кором вже 18 учнів
Як повідомила завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань ДУ «ЗОЛЦМОЗ» України Вікторія Тимчик, в с. Горонда Мукачівського району зареєстрований спалах кору серед учнів загальноосвітньої школи. Станом на 20 вересня захворіло 18 школярів.
У 17 – зареєстровано легку форму перебігу кору, всі вони перебувають на амбулаторному лікуванні.
Заступник головного лікаря обласної дитячої лікарні Михайло Радь зазначив, що до інфекційного відділення ОДЛ м. Мукачево госпіталізована тільки одна школярка із середньою формою перебігу захворювання. Стан дитини задовільний і за прогнозами лікарів вже за день-другий дівчинка буде готуватися до виписки.
Читайте також: НАБУ оприлюднило "незаконну" переписку Омеляна
На засіданні комісії ТЕБ та НС при Мукачівській РДА прийнято рішення про призупинення навчально-виховного процесу у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Горонда. Розслідування спалаху триває, всі обставини з’ясовуються.
За оперативними даними з початку 2018 року в Закарпатській області зареєстровано 3 107 випадків кору, в т.ч. 2 513 випадків серед дитячого населення та 594 у дорослих, – повідомляють в обласному Центрі здоров’я.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Надежная кабельно-проводниковая продукция от «Golden-Cabel» Наручные часы – роскошь или предмет первой необходимости? Распродажа спортивных костюмов ОСАГО – надежная финансовая поддержка при ДТП Терминалы для сбора данных

Последние новости