Відомий актор-буддист в 69 років стане батьком

18.09.2018 11:08 0

Відомий актор-буддист в 69 років стане батьком

69-річний Річард Гір чекає дитину від 35-річної дружини.
Американський актор і режисер, володар безлічі нагород Річард Гір знову стане батьком, повідомляє daily-news.com.ua
У середині травня 69-річної Річард Гір зіграв весілля зі своєю молодою коханої, 35-річною журналісткою Алехандрою Сільвою.
Цікаво, що церемонію провели у відповідності з усіма буддистськими традиціями, а присутні на торжестві були лише найближчі родичі та друзі.
"Я вмираю від любові. Щоранку він питає мене: "Що зробить тебе щасливою сьогодні?". Що може бути більш романтичним, ніж коли коханий чоловік оспівує тебе кожен день?" - зізналася щаслива Алехандра Сільва.
Читайте також: Відомий глянець обрав "Людей року": хто ці щасливчики
Річард Гір також зізнався, що щасливий, і стверджує, що йому шалено пощастило. Актор сказав:
"Я найщасливіша людина у всесвіті. А чи можна інакше? Алехандра красива, розумна, чуттєва, весела"
Не дивно, що стосунки пари продовжують стрімко розвиватися. Алехандра Сільва на офіційній сторінці в Instagram поділилася радісною новиною. Незабаром вона і її зірковий чоловік стануть батьками.
"Дуже особливий момент був, всього кілька хвилин тому. Отримуємо благословення для нашого дорогоцінного майбутнього. Ми не могли оголосити про це раніше, ніж поділилися цією новиною c його святістю Далай-ламою", - написала Сільва в Мережі.
Відомий актор-буддист в 69 років стане батьком
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Идеальный надежный камин для вашего дома Услуги эпиляции и депиляции от профессионалов Мастер по наращиванию ресниц в Днепре Тренінг особистого зростання для жінок Широкий ассортимент траурной атрибутики из камня

Последние новости