Росія готує неприємний "сюрприз" для України

18.09.2018 10:37 0

Росія готує неприємний

Російська Федерація готує "бомбу" під Мінські угоди, - голова Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.
Про це пише daily-news.com.ua
Росія має намір вивести за рамки Мінських угод «вибори» на окупованій частині Донбасу, каже голова Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш.
"Росія маніпулює поняттям "місцеві вибори" на окупованій частині Донбасу і хоче вивести їх за "рамки" Мінських угод, називаючи так званими "державними виборами". Це порушення Мінських угод і бомба уповільненої дії в майбутнє мирного процесу", - заявив Черниш на зустрічі з Генсеком ОБСЄ Томасом Гремінгером.
Читайте також: Вбивство Захарченка обнуляє зміст Мінських домовленостей – спікер Госдуми РФ
Також на зустрічі йшлося про важливість протимінної діяльності на звільнених територіях Донбасу, проведенні інформування про мінну небезпеки серед населення.
Крім того, міністр наголосив на важливій ролі офісу проектів ОБСЄ і СММ ОБСЄ в цих питаннях.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Инфракрасные обогреватели ufo на Technosite.com.ua Банний культ Дніпра: оазиси відпочинку та здоров'я Дезинфекция рук и поверхностей в коммерческих и медицинских учреждениях Выбор автошин: грузовые и легковые Организация самых разнообразных праздников в Одессе и не только

Последние новости