Області застосування профільного прокату

Профільною називають трубу, яка має відмінне від круглого переріз (квадратне, прямокутне, овальне). Перевагами квадратної або прямокутної труби перед круглою є:

  • зручність зберігання і транспортування;
  • такі труби щільно прилягають до поверхонь;
  • виробляються зі сталі високої якості.

Вони також мають невелику вагу і ціну. У той же час такі вироби мають високу міцність, не піддаються деформації при зміні температурного режиму. Завдяки чотирьом ребер жорсткості, конструкції з профільних труб відрізняються підвищеною міцністю. Захист від корозії такому прокату забезпечує спеціальне напилення або оцинковка. Вироби такого роду можна купити у компанії "ЮТМК" https://utmk.com.ua/profilnue-trubu, де весь профільний прокат проведений в суворій відповідності з ГОСТами. Сфера застосування виробів практично не обмежена.

Профільні труби в будівельній сфері

Основною сферою застосування профільного прокату безсумнівно є будівництво. Квадратні і прямокутні труби з легкістю виступають заміною швелерів і балок при спорудженні каркасів для покрівлі, сходів, міжповерхових перекриттів. З них виготовляють основи під теплиці, навіси і ангари, а також огорожі та паркани. Це прекрасний матеріал для зведення щогл, веж і вишок. Прокат підбирають виходячи з його розмірів і товщини стінки.

Області застосування профільного прокату

Профільний прокат в меблевому виробництві

Найчастіше профільні квадратні труби використовують для виробництва шкільних меблів. Каркас з пластмасовими заглушками всім нам добре знайомий з дитинства і є основою при виробництві шкільних парт і стільців. Схожі каркаси застосовують при випуску розсувних диванів, книжкових і складських стелажів.

Області застосування профільного прокату

Профільний прокат в машинобудуванні та сільському господарстві

Профільні труби, з товщиною стінки до 8 мм, широко застосовуються при випуску деталей для автопричепів, рам для моторолерів і скутерів. Вони часто використовуються для випуску всіляких верстатів. Профільна труба - це основа для каркаса будь теплиці, овоче- і зерносховища. З неї створюють навісне обладнання для сільгосптехніки. Профільний прокат також виступає основою при виробництві рекламних щитів, виставкових приміщень. Як бачите, профільний прокат проник практично в усі сфери нашого життя, починаючи від спорудження дитячих майданчиків і закінчуючи будівництвом судів і верстатов.

Області застосування профільного прокату

Якщо вам потрібні профільні труби ви можете знайти широкий вибір квадратних та прямокутних труб на сайті компанії "ЮТМК" - www.utmk.com.ua.

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучший выбор качественных шин Голосование в интернете и его особенности Воздушные шары для всех За приключениями в Австралию Карта от IBox Банка на очень выгодных условиях

Последние новости