Жахіття в Кривому Розі: троє загиблих, у тому числі дитина

17.09.2018 9:59 0

Жахіття в Кривому Розі: троє загиблих, у тому числі дитина

16 вереснядо Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку по вулиці Солов'їній Металургійного району міста Кривий Ріг.
Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла всередині одноповерхового житлового будинку, повідомляє daily-news.com.ua
Вогнем знищено домашнє майно на кухні на площі 5 м.кв.
Читайте також: Швейцарія зробила різку заяву в адресу Росії
Під час гасіння займання, співробітниками ДСНС всередині будинку виявлено тіла двох загиблих: чоловіка 1964 року народження та жінки 1965 року народження.
Також у кімнаті будинку вогнеборці виявили дитину у непритомному стані. Хлопчика винесли з помешкання та передали працівникам швидкої медичної допомоги для проведення реанімаційних дій.
Проте зусилля медичних працівників виявились марними. Хлопчик 2009 року народження помер у кареті швидкої медичної допомоги.
До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Присяжный переводчик в Киеве Скважинные насосы для водоснабжения в доме Какая шуба лучше: песцовая или норковая? Все необходимое для постройки террасы и не только Які колонки обрати для домашнього кінотеатру?

Последние новости