Досить шпигувати: Швейцарія зробила різку заяву в адресу Росії

17.09.2018 9:29 0

Досить шпигувати: Швейцарія зробила різку заяву в адресу Росії

Швейцарія зажадала від Росії припинити шпигунську діяльність на її території після того, як в останні дні стало відомо про два інциденти за участю російських шпигунів.
Про це повідомляє daily-news.com.ua.
Міністерство закордонних справ Швейцарії в цьому році вже тричі викликало посла Росії в Берні, щоб висловити стурбованість з приводу підозрілих операцій, спрямованих на розташовані в Швейцарії організації, включаючи лабораторію, яка використовується для випробування хімічної зброї.
"Швейцарський департамент закордонних справ закликав Росію негайно припинити незаконну діяльність на швейцарській землі або проти швейцарських об'єктів", - йдеться в заяві МЗС.
Читайте також: Ситуація на Донбасі не змінилася, - Волкер
Минулої п'ятниці Швейцарське розвідувальне агентство повідомило про спільну операцію з британськими та голландськими колегами із затримання двох російських шпигунів, які намагалися отримати дані з хімічної лабораторії в Шпіц недалеко від Берна. Підозрювані були затримані в Нідерландах і вислані з країни.
Крім того, швейцарська прокуратура заявила, що два російських шпигуна, заарештованих в Нідерландах, також підозрюються в спробі здійснення кібератаки на Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA).
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Строительная база КУБ в Киеве Отличные трости ручной работы Как быстро оплатить счета для Житомироблэнерго Эффективная наружная реклама Детские умные часы

Последние новости