Вакарчук розповів про «болючу» політику в Україні. Відео

15.09.2018 18:46 1

Вакарчук розповів про «болючу» політику в Україні. Відео

Публіку неодноразово цікавить питання: Святослав Вакарчук збирається йти в політику чи ні?
Про це пише СобКор.
Музикант повідомив, що зовсім скоро озвучить плани на майбутнє цілком конкретно. Він додав: миритися із тим, що відбувається, не готовий.
Політики продовжують красти гроші народу, при цьому прикриваючись «добрими намірами»:
"Я часто чую від політиків слова про те, що музиканти повинні співати, а політикою повинні займатися політики. 27 років ці політики займаються політикою. І що ми бачимо? Що роблять політики? Крадуть. Перекладаючи на нормальну мову, їхній лозунг мав би бути таким: нехай музиканти співають, а ми будемо продовжувати красти. Ви готові миритися з такою ситуацією? Я не готовий. Що мені в такій ситуації залишається робити?", - зазначив співак.
Артист не приховує, що усвідомлює, як розгортатимуться події після повернення у політику – він знову опиниться під прицілом загальної уваги і люди слідкуватимуть за кожним кроком артиста:
"Це найлегша частина із того, що тобі треба зробити, якщо ти хочеш бути політиком, хоч мені це слово не подобається. Якщо ти не готовий до цього, то не варто навіть приходити і сідати в це крісло. Я – готовий. Ті люди, яким довіряє суспільно, мають взяти владу в свої руки. Я вірю, що лідери – це важлива річ. Люди – це велика цінність. Але важливо, хто стоїть за цими людьми. Люди, які стоять за мною мають відвагу, силу, яку не зупинити. І повірте, ми не зупинимося. Ми змінимо ці правила всюди, де потрібно їх змінити".

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ремонт гидравлики спецтехники и токарная обработка металла Организация самых разнообразных праздников в Одессе и не только Ремонт пассивной системы безопасности авто в Киеве Экономия и красота: обзор онлайн-магазинов с промокодами на косметику и уход Чудовий варіант для подарунка інтелектуала

Последние новости