Очільник МВС Італії порівняв африканських мігрантів з рабами

14.09.2018 22:18 1

Очільник МВС Італії порівняв африканських мігрантів з рабами

Заступник прем'єр-міністра Італії і міністр внутрішніх справ Маттео Сальвіні провів паралель між мігрантами, що прибувають з країн Африки, і рабами.
Про це він заявив на закритому засіданні міністерської конференції з питань міграції та безпеки, організованої Австрією, передає Reuters.
"Мене найняли громадяни, щоб допомогти нашій молоді обзавестися дітьми знову, як це було кілька років тому, а не викорчовувати найкраще з африканської молоді, щоб замінити європейську, у якої більше немає дітей... Можливо, в Люксембурзі є така потреба, в Італії є необхідність допомогти нашим дітям мати своїх дітей, а не нових рабів, які б замінили дітей, яких у нас немає", - сказав Маттео Сальвіні.
Слова євроскептика Сальвіні явно розлютили міністра закордонних і європейських справ Люксембургу Жана Ассельборна. Він перебив італійця словами "Досить, досить, досить", припустивши, що Сальвіні зайшов занадто далеко.
Читайте також: Українська армія отримала потужні десантно-штурмові катери
Один з лідерів правої політичної партії Ліга Півночі Маттео Сальвіні відомий своєю антимігрантською політикою і численними відмовами приймати судна з нелегалами в портах Італії. Він неодноразово був помічений в розпалюванні расової ненависті. Зокрема, Сальвіні заявляв, що такі країни ЄС, як Болгарія і Румунія, експортують "рабів" в Італію.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вывоз мусора: к кому обратиться за услугой? Стоит ли доверять машинам Alfa Romeo? Польза суши — то, чего вы не знали Комфортный микроклимат вашего дома или офиса Экономические университеты Польши: преимущества и ценовая политика

Последние новости