У SpaceX обрали щасливчика, який полетить на Місяць

14.09.2018 15:45 2

У SpaceX обрали щасливчика, який полетить на Місяць

Компанія Ілона Маска обрала першого космічного туриста.
Запуск ракети Ілона Макса BFR відбудеться нескоро, але вже в понеділок світ дізнається, хто полетить на ній, пише Собкор.
У понеділок, 17 вересня, американська приватна компанія SpaceX назве ім'я першого космічного туриста, який полетить в навколомісячному подорож на ракеті-носії BFR, і покаже цього щасливчика. Про це йдеться в повідомленні компанії в Twitter.
У мільярдера Ілона Маска назвали перший політ космотуристом навколо Місяця "важливим кроком до того, щоб забезпечити можливість звичайним людям, які хотіли подорожувати в космосі, виконання мрії".
Читайте також:В США обрали Міс Америку 2019
Як заявили в SpaceX, за всю історію людства тільки 24 особи мали можливість побувати на Місяці.
"Там не було нікого після після місії Аполлон-17 в 1972 році", - пояснили в компанії. Це була шоста і завершальна місія NASA на природний супутник нашої планети.
У коментарі до посту в Twitter Маск зобразив емоджді з японським прапором, натякнувши на те, що щасливчик буде з цієї країни.
Маск планує, що космічна подорож довжиною близько 600 тисяч кілометрів триватиме з тиждень: корабель облетить Місяць (без посадки на нього) і повернеться назад.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как подать объявление в интернете, чтобы оно работало Відмінні бонуси від казино Вулкан Композитный бассейн – лучшее решения для частного дома Rusaniv Residence – место баланса на Русановке Услуги строительства для вашего бизнеса

Последние новости