Переплутав: татусь шукав інтимні відео на сторінці доньки у Facebook

14.09.2018 16:16 2

Переплутав: татусь шукав інтимні відео на сторінці доньки у Facebook

Тато випадково залишив на сторінці доньки запит, який був адресований Google.
Чоловік переплутав сторінку доньки з пошуковою системою Google і спробував знайти там порнографію, передає Собкор.
Чоловік спробував знайти порно і випадково залишив пошуковий запит на сторінці своєї доньки в Facebook. Про цей курйоз розповіла на сторінці жіночого форуму користувач під ніком Miss CB.
Читайте також:Як уболівальник на полі шукав кумира
Дівчина отримала повідомлення в соцмережі про те, що її батько прокоментував один із записів в профілі. Miss CB швидко прогледіла його і згорнула додаток, тому що, як і завжди, не стала детально в нього вчитувалися: вона звикла, що її батько часто використовує якісь незнайомі фрази в Мережі.
Через деякий час донька відволіклася від справ і вирішила перечитати залишене татусем повідомлення. «Класичне вінтажне порно Великобританії», - говорилося в повідомленні. Донька запитала у тата, навіщо він це написав, однак той нічого не відповів і швидко видалив коментар.
«Відчуваю себе трохи незручно. Ми маємо зустрітись на наступному тижні і тепер це буде дуже ніяково. Не знаю, що робити, адже інші, ймовірно, вже бачили це повідомлення», - написала Miss CB. Вона впевнена, що тато випадково скопіював свій останній пошуковий запит з Google.
Один з користувачів форуму припустив, що сторінку її батька просто зламали. Однак донька вважає, що він відправив коментар особисто.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Каток измельчитель — естественное улучшение характеристик плодородности почвы Чем кормить породистого кота Где купить качественный кабель Работа в такси Харькова Оригинальный элитный алкоголь на сайте AlcoPort

Последние новости