Renault оновила компактний кросовер Kadjar

13.09.2018 15:42 2

Renault оновила компактний кросовер Kadjar

Кросовер отримав іншу світлодіодну оптику, перероблені бампера і хромовану радіаторну решітку.
Компанія Renault презентувала оновлений компактний кросовер Kadjar, який є французькою версією Nissan Qashqai, передає Собкор.
Публічна презентація автомобіля пройде на Паризькому автосалоні в жовтні, а в дилерських центрах новинка може з'явитися в першій половині майбутнього року.
В ході рестайлінгу кросовер отримав іншу світлодіодну оптику, перероблені бампера і хромовану радіаторну решітку. Покупці зможуть вибирати між 17- і 19-дюймовими дисками коліс.
Читайте також:Яким автомобілям віддають перевагу українці
При цьому Renault Kadjar обзавівся новими сидіннями, двома USB-роз'ємами, мультимедійним центром з 7-дюймовим тачскріном і підтримкою Apple CarPlaу/Android Auto.
Рестайлінговий Renault Kadjar приводиться в рух 1,3-літровим 4-циліндровим бензиновим агрегатом, який був розроблений спільно з Daimler. Мотор буде доступний в двох варіаціях потужності: 140 і 160 к. с.
Крім цього, лінійка двигунів Kadjar представлена доробленими 1,5-літровими dCi, що видають 115 і 150 к. с.
Renault оновила компактний кросовер Kadjar
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Подземное путешествие на глубину 280 метров Организация и подготовка свадебных торжеств ТОП лучших программ для учета рабочего времени Играть в клубах на деньги риск и удовольствие Ставки на победителя первого тайма: инструкция для новичков

Последние новости