Головну вулицю Києва перекриють на три дні

13.09.2018 15:11 6

Головну вулицю Києва перекриють на три дні

Головна вулиця столиці знову стане епіцентром народного святкування.
Наступного тижня на Хрещатику в Києві пройде святкування Всеукраїнського свята подяки, передає Собкор.
23 вересня на Хрещатику проходитиме масштабне святкування. Саме з цієї причини на ділянці буде діяти обмеження руху транспорту. Про це стало відомо з розпорядження Київської міської державної адміністрації.
Читайте також:І знову театр: Буратіно гулятиме центром Києва
Окрім цього, під час підготовки світкування та проведення заходу, в період з 21:00 години 21 вересня до 06:00 години 24 вересня буде заборонено рух усім видам транспорту вулицею Хрещатик (від перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького до Алеї Героїв Небесної Сотні).
Також з 6 ранку до півночі 23 вересня діятиме додаткове обмеження руху автомобілів двома правими смугами дороги, що розташована на ділянці Хрещатику від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького в напрямку їзди до Європейської площі. Обмеження введуть для зупинки автомобілів з метою заїзду учасників заходу з обмеженою мобільністю .
Крім того, на час проведення святкування змінять роботу маршрути наземного громадського транспорту, маршрути яких пролягують зазначеними ділянками. Про це буде повідомлено додатково.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный теннисный инвентарь Head Особенности финансовых связей на государственном уровне на примере Амельченко Василия Характеристики и преимущества видеодомофона Commax cdv-35a Купить виллу в Испании Минеральная вода премиум класса

Последние новости