В Україні знайшли величезну наркоплантацію. Відео

13.09.2018 16:13 1

В Україні знайшли величезну наркоплантацію. Відео

Поліцейські знищили 549 кущів марихуани.
В Закарпатській області правоохоронці виявили плантацію конопель, пише Собкор.
Всього у трьох величезних теплицях вирощували 549 кущів марихуани загальною вартістю більше 10 мільйонів, згідно оцінки вартості на чорному ринку.
Подія сталась у селі Вінкове, що знаходиться у Мукачівському районі Закарпатської області. Місцевий житель встановив на своїй ділянці самодільну плантацію конопель - три величезних теплиці доглянутих рослин. Про це вчора, 12 вересня, стало відомо із заяви поліції області.
Читайте також:У Бельгії вилучили величезну партію кокаїну з логотипом "Єдиної Росії" - ЗМІ
"Територію було спеціально переобладнано для цієї незаконної діяльності, туди підвели воду для поливу наркоплантації, загородили теплиці високим металевим парканом", - розказали в поліції.
Офіцери поліції знайшли на території плантації 549 стеблів марихуани загальною вартістю більше 10 мільйонів гривень. Речові докази терміново відправили на експертизу.
Наразі слідство вирішує питання про затримання 27-річного жителя Закарпатської області. Слідчі дії продовжуються, вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чехол для ключа автомобиля от немецкого бренда BMW Кремация тела умершего и сопутствующие услуги в Киеве Ткань для столового текстиля Надувные батуты Happy Hop по хорошей цене Лучший софт на лучшем игровом портале

Последние новости