Новинки від Apple: характеристики та ціни в Україні

13.09.2018 13:11 0

Новинки від Apple: характеристики та ціни в Україні

Компанія Apple в рамках щорічної презетації показала оновлену лінійку продукції.
В ході івенту, що пройшов Театрі імені Стіва Джобса в Купертіно, вчора, в середу, 12 вересня, представили iPhone Xs і iPhone Xs Max, повідомляє Собкор.
Компанія повідомляє, що нова «десятка» iPhone Xs оснащена екраном у 5,8 дюймів, а у iPhone Xs Max вона становить 6,5 дюймів. Відзначається, що це найбільший дисплей в історії компанії. Клієнтам також розказали про розширення екранів - 2436х1125 і 2688х1242 пікселів. Нові телефони представлені в сріблястому, сірому космосі і золотому кольорах.
Ціна iPhone Xs і iPhone Xs Max складе 999 і 1099 доларів.
Читайте також: Apple запатентовала полностью стеклянный смартфон
В Apple говорять, що нові «айфони» також мають функцію FaceID, що розпізнає його власника по обличчю. Нові пристрої також «підтримують стандарт захисту від води і пилу IP68 і можуть витримати падіння в морську воду».
Також зазначається, що у гаджетів встановлені шестиядерні процесори Apple A12 Bionic, що були створені за 7-нанометровою технологією. Є варіанти смартфонів з 64, 256 і 512 Гб пам'яті.
Крім цього, є й новинка - запускається у виробництво «айфон» з двома сім-картами. Відзначається, що модель з двома картами буде доступна для купівлі тільки в Китаї, а в інших країнах світу з'явиться смартфон з однієї фізичною і однієї віртуальноюї сім-картами.
Також була проведена презентація iPhone Xr з рідкокристалічним дисплеєм 6,1 дюймів. Він також має процесор Apple A12 Bionic, але не підтримуватиме 3D Touch. Його ціна складе 749 доларів.
В Україні новинки з’являться у першій половині жовтня. Про це повідомили в прес-службі компанії "Цитрус".
Згідно попередніх даних, вартість iPhone XR стартуватиме від 29 999 гривень, iPhone XS — від 39 999 гривень, iPhone XS Max — від 44 999 гривень.
Apple Watch в алюмінієвому корпусі будуть доступні від 13 990 гривень, в сталевому — від 22 990 гривень.
Відзначимо, що ціни лише приблизні.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Гарантийное и послегарантийное обслуживание смартфонов CRM и ERP система в коробке Качественные наклейки по низкой цене Частный пансионат для пожилых людей в Киеве Бани и сауны в Харькове: Найти идеальное место для релаксации

Последние новости