Американці вимагають заборони споживання м'яса котів і собак

13.09.2018 11:40 1

Американці вимагають заборони споживання м'яса котів і собак

В США виступили проти практики поїдання пухнастих друзів.
Практика вживання в їжу домашніх тварин, таких як коти і собаки, має бути повністю заборонена на державному рівні, враховуючи те, наскільки вони стали важливими для більшості громадян країни, зазначає один з авторів документа Верн Б'юкенен, передає Собкор.
Палата представників парламенту США прийняла закон, що забороняє вбивати, транспортувати, продавати і зберігати собак чи котів з метою вживання їх у їжу. Про це стало відомо з повідомлення телеканалу CBS.
Читайте також: Киевляне считают, что владельцам собак надо повысить квартплату
Ініціаторами законопроекту про заборону торгівлі м'ясом собак і котів стали республіканець Верн Б'юкенен і демократ Алсі Хейстінгс.
За жорстокі дії на сьогодні передбачається штраф в розмірі п'яти тисяч доларів.
"Я гордий тим, що боровся в Конгресі за повну і остаточну заборону вбивства і споживання собак і котів в США", - про це говориться в заяві Хейстінгс, що була опублікована після прийняття закону.
Політик закликає американський Сенат терміново підтримати закон.
Також цікаво те, що в документі передбачено виключення. Воно стосується індійських племен, яким дозволено вживати м'ясо цих тварин "в рамках релігійних церемоній".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Магазин спортивной одежды Fightplanet Где взять стол в аренду Где найти роскошное платье макси Купить лайки в ТикТок Шкаф купе с нишей под телевизор

Последние новости