Художник зображує футболістів у вигляді святих. Фото

12.09.2018 20:16 1

Художник зображує футболістів у вигляді святих. Фото

Творця неодноразово звинувачували у богохульстві.
Художник Давид Діль, що проживає в Швейцарії, вже п'ять років займається створенням портретів великих футбольних зірок як сучасності, так і минулого. Свої творіння він стилізує під ... ікони, пише Собкор.
Живописець зображує футболістів у вигляді святих, малюючи їх в золотом ореолі і надаючи особам стійкості і мужності. Ікони виконані маслом і золотом на соснових дошках.
Спочатку проект замислювався в ретро-стилі, тому серед героїв були виключно футболісти минулого. Але після приватних замовлень художник почав малювати і нинішніх зірок - Роналду, Неймара, Кейна і т. Д. А Мессі удостоївся від швейцарця особливій пошани, будучи намальованим двічі - в футболці «Барселони» і в екіпіровці збірної Аргентини.
Читайте також: Помер один з футболістів футбольного клубу "Волинь"
Діля неодноразово звинувачували в богохульстві, але він ставиться до подібних висловлювань спокійно.
«Без сумніву, в моїй серії присутнє релігійне підгрунтя. Але в наш час футбол - це та ж релігія, стадіони - собори, футболісти - святі. Не думайте, що це моя теорія, про це писали і говорили багато філософів і теоретики, я просто об'єднав футбол і стару традицію іконопису на візуальному рівні», - розповідає швейцарський живописець.
За визнанням Давида, його улюблені роботи - це вже продане зображення Сократеса (капітан збірної Бразилії на ЧС-1982 і 1986), а також Андреа Пірло (чемпіон світу 2006 року в складі збірної Італії, шестиразовий чемпіон Італії у складі «Мілана» і «Ювентуса»), яке Діль не продасть ні за які гроші. Є серед картин художника і зображення легенди київського «Динамо» Олега Блохіна, намальованого в футболці збірної СРСР.
На фото ми бачимо Ліонеля Мессі, Кріштіану Роналду, Неймара, Сократеса, Андреа Пірло і Олега Блохіна.




Художник зображує футболістів у вигляді святих. Фото
Художник зображує футболістів у вигляді святих. Фото
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какое бывает холодильное оборудование по температурному режиму Особенности онлайн казино Джокер Услуги плазменной резки металла в Днепре Авторские туры в Карпатах от компании «Dokarpat» Лучшая сельхозтехника от "Югтехагро"

Последние новости