Представно кліп, знятий для Lexus у Києві. Відео

12.09.2018 19:37 11

Представно кліп, знятий для Lexus у Києві. Відео

Українські танцюристи прийняли участь у зйомках реклами для автомобільного виробника Lexus в Києві.
Рекламний ролик для всесвітньо відомого автовиробника знімали в столиці України відомий режисер Luke Huxham і українська продакшн-студія, передає Собкор.
Знаменитий автомобільний бренд Lexus презентував новий рекламний ролік, що був створений в Києві. Відео було опубліковано на офіційному YouTube-каналі режисера реклами.
Читайте також: Спокуслива та пристрасна: Дуа Ліпа випустила новий кліп
У створенні реклами прийняли участь українські танцюристи з колективу Apache Crew. Серед учасників опинились імена Олексія Бусько, Анастасії Харченко, Саші Пташника, Володимира Ракова і Анни Турчини.
Режисером рекламного ролика виступив Люк Хуксхем. Спецефектами займалася українська продакшн-студія Radioaktive Film. Саме ця компанія працювала над музичними кліпами для відомих виконавців Coldplay, MØ, Hurts.
У ролику можна побачити півміста: Поділ, Поштову і Софійську площу, Хрещатик. Головним лозунгом реклами стала фраза "місто майбутнього" що передається за допомогою спецефектів.
Напередодні Lexus випустив першу в історії серійну яхту.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ассортимент мужских сумок от Bolini - отличный подарок мужу Какое издательство в сети лучше выбрать? Стильные и модные женские сумки по доступной цене Лучший портал про инновационные технологии современности С легким паром или как подобрать акссесуары для сауны

Последние новости