Японський стиль в інтер'єрі

Японський стиль в інтер'єрі

Японське оформлення інтер'єру прибуло на Захід в середині 19 століття, коли торгівля відкрилася між заходом і сходом.

Хоча це було відомо Заходу в XVI столітті, в той час воно не було широко поширене. Це одне з ключових впливів на мінімалізм і встановлює принципи створення інтер'єру «дзен».

Ключ до японської концепції дизайну інтер'єру відомий як «Ма». Ця концепція спрямована на баланс між доступним простором, з яким можна працювати, меблями та іншими об'єктами. Більш детально оглянути стилі інтерєру можна тут, заходьте та переглядайте фото та ідеї.

Ма використовується з метою тримати простір чистим і не захаращеним, що допоможе створити витончений і спокійний будинок для жителів і відвідувачів.

Короткий огляд японського стилю в інтер'єрі

Японська концепція дизайну інтер'єру - все про дзен. Дзен походить зі школи буддизму Махаяни і підкреслює цінність медитації і інтуїції. Він заохочує мирну простоту, навколишні стримані зразки японської культури.

Тисячолітня японська культура та архітектура прекрасно підкреслюють його вплив, що призводить до благородного і незабрудненого стилю життя. Японський стиль в інтер'єрі прикрашає баланс, порядок, стародавні звичаї і любов до природної краси.

Якщо подивитися на стародавні чайні церемонії і японську культуру, тобто і приваблива якість, що робить його гідним тиражування. Його можна використовувати для приведення дзен в будь-який будинок і життя.

Зрештою, ми всі можемо використовувати мир і гармонію в наших будинках і життях. Ця простота звертається до багатьох культур і кордонів. Слід красиво бачити натхнення Ма в будинках, де він вперше розцвів.

Використання природних елементів

Культура Японії охоплює гармонію з природою. Вважається, що бути в гармонії з природою - це привнести природу в будинок. Внесення класичної японської рослини, такої як бонсай і бамбук, може допомогти добитися японського почуття.

Для цього припустимо використовувати будь- яку темно-зелену рослину для досягнення аналогічного ефекту. Також можна замінити їх пальмою або орхідеєю. Однак звичні нам квіти не типові в японському будинку, тому тримайте його простим, природним і зеленим.

Розсувні двері і екрани

Через великі ціни на нерухомість в Японії вона, як правило, невелика за західними стандартами. Багато жителів знімають в оренду житло, що значно дешевше, ніж купити нерухомість. Саме завдяки цим факторам седзи так потрібен в японському дизайні інтер'єру. Сьодзо - справжні японські двері або вікна. Відмітна особливість від дверей, седзи ковзає назад і вперед, економлячи простір, який буде поглинений розмахуваними дверима.

Дерев'яні і бамбукові елементи

Японська культура знаменита тим, що використовує деревину у всьому будинку. Багато елементів, включаючи стіни, двері, сітки і рами, зазвичай виготовляються з дерева. Якщо ви хочете спробувати включити деревину в свій будинок, використовуйте деякі з поширених порід в західному світі - клен, кипарис, болиголов і червона сосна. Бамбук також популярний як на сході, так і на заході. Він ідеально підходить для декоративних цілей.

Следующая новость
Предыдущая новость

Аквариумные рыбки в квартире Очарование банного отдыха в Одессе Химчистка ковровых покрытий Промышленное освещение: рекомендации по выбору и эксплуатации светильников Различные типы ворот для гаражей и частных домов

Последние новости