В Росії запропонували зробити законними дуелі

12.09.2018 20:46 0

В Росії запропонували зробити законними дуелі

Автор зазначає, що дуель має відбуватись між рівними.
Депутат Держдуми Росії Сергій Іванов вніс на розгляд нижньої палати парламенту «Дуельний кодекс РФ» , а також проект закону про введення його в дію. Відповідні документи опубліковані в електронній базі даних Думи в середу, 12 вересня, передає Собкор.
«Останнім часом з'явилася тенденція з боку державних і муніципальних службовців викликати на дуель громадян, що виражають відмінні від офіційних точки зору. З метою впорядкування основних причин виклику на двобій і порядку її проведення пропонується справжній проект дуельного Кодексу», - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.
Читайте також: В Естонії зловили шпигунів Росії
Автор законопроекту відмічає, що дуель має відбуватися лише між рівними, її мета - «вирішити непорозуміння між окремими державними або муніципальними службовцями між собою, не вдаючись до сторонньої допомоги». У документі підкреслюється, що між громадянами дуель можлива, але є аномалією.
Сам Кодекс складається з 80 пунктів, які регламентують різні форми дуелей, зокрема на пістолетах і шаблях.
«Умови дуелі на шаблях однакові до умов дуелі на шпагах. Єдина відмінність полягає в тому, що така дуель може відбуватися на прямих або кривих шаблях. У першому випадку противники можуть рубати і колоти, у другому - тільки рубати», - йдеться в Кодексі.
Дуельний кодекс, який повторює кодекс Дурасова 1912 року, пропонується ввести з жовтня.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественное постельное белье в разных расцветках Физическая охрана домов, квартир, офисов и предприятий Сигареты Compliment для мужчин и женщин в ассортименте Как получить образование в университетах Нидерландов Офисная мебель от производителя: тумбы для документов

Последние новости