Смертельне ДТП в Польші: зіткнулись українські автомобілі

12.09.2018 10:27 0

Смертельне ДТП в Польші: зіткнулись українські автомобілі

В результаті аварії на місці події загинула 19-річна дівчина.
Вчора вночі, 11 вересня, неподалік від польського міста Томашів відбулось лобове зіткнення двох українських машин. В результаті події загинула 19-річна дівчина, ще шестеро людей отримали поранення. Про це стало відомо місцевому виданню Dziennik Wschodni, передає Собкор.
Місцеве видання новин у своїй статті вказує, що «аварія з українцями відбувалась приблизно о 1:46 за польським часом неподалік від села Домброва на трасі номер 17, що веде від українського пункту пропуску кордону «Рава-Руська» до міста Замостя, розміщеного в Польші».
Читайте також: Чиновники скупляють Ягуари та Лексуси за ціною Жигулів
Стало відомо, що автомобілі марок «Ford Mondeo» і «Skoda Octavia», обидва зареєстровані на українські номери, врізалися «лоб в лоб».
«У «Skodа» знаходились четверо пасажирів, їх доставили до лікарень у міста Томашів і Замостя. В машині знаходились 29-річний водій, 27-річна пасажирка і двоє осіб віком 38 та 29 років. В автомобілі «Ford» знаходились три особи. 19-річна дівчина в результаті аварії загинула на місці. Двоє чоловіків були терміново госпіталізовані, один із них перебуває у важкому стані».
Національна дорога номер 17, де сталася аварія, була заблокована для проїзду протягом кількох годин.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный ремонт гаджетов в Киеве О жизни на сайте «Жизнь» Горнолыжные ботинки Head Чехол-кошелек MagSafe отпадает от iPhone? Apple решило проблему! МТС-БЕТОН: услуги строй.техники, доставка строй.материалов.

Последние новости