Названі найбільш абсурдні ПДР у світі

12.09.2018 9:57 1

Названі найбільш абсурдні ПДР у світі

Підбірка безглуздих та дивних правил дорожнього руху з різних країн світу.
У Німеччині діє величезна мережа якісних платних доріг, що звуться автобанами. На них не можна зупинятися в жодному разі. Навіть якщо у водія закінчиться бензин посеред автобану, поліція викличе евакуатор і випише штраф, пише Собкор.
У ПАР в жодному разі не можна продовжувати їхати вперед, якщо на дорогу вийшла худоба. Кожен південноафриканський автомобіліст зобов'язаний пропускати неквапливі стада кіз і корів вперед, якщо ті зненацька вирішили прогулятись дорогою. В разі недотримання правила водій має оплатити штраф, трохи більший за суму у п'ятсот доларів.
Читайте також: У Києві помітили найдорожчий автомобіль у світі
В Нью-Джерсі під час затримання офіцер поліції може записати недбайливому водієві додатковий штраф, якщо бідолага хмуриться. Тому потрібно або посміхатися, або розслабити всі куточки обличчя.
На Кіпрі споживання їжі за кермом прирівнюється до водіння в нетверезому стані. За це можна не тільки бути оштрафованим, але і позбавитись водійських прав. Причина в тому, що багато водіїв з Кіпру свого часу зловживали можливістю перекусити за кермом. Після введення цієї на перший погляд дивної заборони кількість аварій скоротилася на 60%.
В Онтаріо суцільна смуга дорожньої розмітки несе суто рекомендаційний характер, і її можна вільно перетинати.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги перевода в решении жизненно важных вопросов Виды искусственных елок и их ценовые категории Купальники от лучших производителей по отличным ценам Школа pole dance Оборудование для вашего бизнеса

Последние новости