В Криму школярі з лопатами влаштували погром на дискотеці. Відео

11.09.2018 20:55 0

В Криму школярі з лопатами влаштували погром на дискотеці. Відео

Суму збитків, які нанесли підлітки, оцінено у 2 мільйони рублів.
В окупованому Криму школярі влаштували погром в нічному клубі, пише Собкор.
Заявлені збитки від події за сторони закладу заявлені на суму два мільйони рублів. Дітей піймали «на гарячому», свою провину вони заперечували.
Уселі Петрівка Красногвардійського району, що знаходиться у Криму, двоє підлітків, озброєних лопатами, розгромили нічний клуб. Інформацію про це повідомило Кримське інформагентство з посиланням на власника клубу «Галерея» Володимира Геберлейна.
Читайте також: В Києві підлітки влаштували небезпечну розвагу на 25-му поверсі
«Двоє малолітніх школярів, учні третього і шостого класів, потрапили в приміщення закладу та розбили лопатами все, що було навколо них. Вони розторощили всю апаратуру. Після цього підлітки залили все піною з вогнегасників, розмістились на дивані і пили Пепсі-колу», - розповів власник нічного клубу .
Учні також змогли відкрити сейф в нічному клубі, але грошей там не знайшли, оскільки заклад не працює вже кілька місяців. Як розказав власник клубу, школярів затримали «на гарячому», але вони заперечували провину.
«Їх причетність до погрому підтвердили камери відеоспостереження. Зараз розпочато слідство. З підлітками і їх батьками розбирається поліція. Загальна сума збитків оцінюється в два мільйони рублів», - підкреслив постраждалий.
У прес-службі МВС Криму також надали інформацію про те, що заяву прийнято, наразі проводиться перевірка і встановлюється сума збитків. «Після отримання результатів перевірки буде прийнято правове рішення. Також, безумовно, буде дана правову оцінку батьків неповнолітніх», - підкреслили в МВС.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Комфортабельная перевозка пассажиров с компанией «КиевТранс» Насколько безопасна и выгодна дистанционная торговля? Продажа и сервисное обслуживание кофемашин Комфортный пансионат для людей, переживших инсульт Удобное и практичное белье

Последние новости