В США евакуюють мільйон жителів узбережжя

11.09.2018 21:26 0

В США евакуюють мільйон жителів узбережжя

У Південній Кароліні через сильний ураган евакуюють мільйон чоловік.
На атлантичне узбережжя США насувається потужний ураган "Флоренс". Влада заявила про необхідність евакуювати мільйон чоловік, пише Собкор.
В американських штатах Північна і Південна Кароліна готуються до масової евакуаціх населення через наближення урагану "Флоренс". Як заявив у понеділок губернатор штату Генрі Макмастер, з узбережжя Атлантичного океану влада має намір евакуювати близько мільйона осіб. У Північній Кароліні тимчасово покинути свої будинки довелось більш ніж 50 тисячам жителям. Крім цього, надзвичайний стан оголошено в штатах Віргінія і Меріленд.
Читайте також: Один мільйон осіб покинули будинки через повені в Індії
Національний ураганний центр (NHC), що знаходиться в Майамі, охарактеризував "Флоренс" як "вкрай небезпечний сильний ураган". За п'ятибальною шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона, "Флоренс" надали четверту категорію (п'ята - найсильніша). Швидкість вітру ураганів цієї категорії може досягати 220 кілометрів на годину. За останні 30 років цей ураган стане найсильнішим в Північній і Південній Каролінах. Влада побоюється, що стихійне лихо буде супроводжуватися тривалими зливами і повенями. У районах, які може торкнутися ураган, жителі масово закуповують питну воду, спустошуючи місцеві магазини.
Президент США Дональд Трамп написав у своєму Твіттері, що переговорив з губернаторами Північної і Південної Каролін, а також Вірджинії. "Федеральний уряд готовий надати допомогу цілодобово", - написав Трамп. Він назвав ураган "одним з найсерйозніших за багато років".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сотни видов оборудования и комплектующих для яхт Современное оборудование для волшебного праздника Супероматик Казино - высокодоходная система для гэмблинг бизнеса Где купить металлопластиковые окна по выгодным ценам Сайт GG bet зеркало

Последние новости