У центрі Києва стріляли в дівчину

11.09.2018 20:15 2

У центрі Києва стріляли в дівчину

В самому серці столиці 20-річній дівчині нанесли поранення.
Сьогодні, у вівторок, 11 вересня, в Києві на вулиці Великій Васильківській стріляли в молоду дівчину. У постраждалої в результаті стрілянини поранена рука, пише Собкор.
У центрі столиці 20-річній дівчині прострелили руку.
Подія трапилася сьогодні вдень, приблизно о 13:00.Про це повідомив хлопець потерпілої дівчини.
Читайте також: У Києві напали на представника ЛГБТ
Хлопець став очевидцем події. Згідно наданої ним інформації, пара гуляла і присіла на лавку в дворі 52 будинку вулиці Великої Васильківської. Незабаром вони почули раптовий різкий хлопок. Через мить виявилось, що у 20-річної дівчини відкрилась кровотеча з правої руки. На місце події негайно викликали лікарів і патрульних поліцейських. Медики надали першу допомогу жертві на місці, її життю нічого не загрожувало.
За припущенням молодого чоловіка дівчини, стріляти зловмисники могли з вікна або балкона одного з будинків, що розміщені навколо двора. Також, згідно попередніх даних, відомо, що зброя була травматичною.
На теперішній момент представники поліції розшукують стрілка і проводять опитування можливих свідків.
Опубліковано відео з місця злочину.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Прекрасный сайт для покупки канцелярии и сувенирной продукции Цветы в коробке в Киеве Компьютерные столы в Киеве 6 неоспоримых преимуществ изделий, изготовленных из конопляного полотна или пряжи Изготовление корпоративных подарков

Последние новости