Гройсман спрогнозував рівень інфляції на 2019 рік

11.09.2018 19:45 0

Гройсман спрогнозував рівень інфляції на 2019 рік

Прем’єр-міністр України дав загальний прогноз зміни цін у наступному році.
Володимир Гройсман повідомив прогноз рівня інфляції на наступний рік, пише Собкор.
Фахівці державного Кабінету міністрів стверджують, що рівень інфляції у наступному році не підніметься вище відмітки у 10 відсотків.
Таку інформацію український прем’єр-міністр Володимир Гройсман озвучив офіційно. Заява була зроблена сьгодні, 11 вересня, на форумі Реанімаційного пакету реформ. Подія отримала назву «Повна мобілізація: спільний план дій».
Читайте також: Гройсман рассказал, кому повысят пенсии в 2019 году
“Для нас дуже важливо утримувати рівень інфляції нижче двозначної цифри, тобто меншим за 10%. В принципі, це саме те, що ми плануємо на наступний рік і на що вертаємо увагу під час формування державного бюджету", - заявив Гройсман.
Згідно його твердження, окрім загального підвищення рівня інфляції, також було спрогнозовано зменшення рівня граничного дефіциту з 2,4% до 2,2% - "це ще одна позначка, якої ми повинні досягнути і залишити без змін”, - додав Гройсман.
Глава кабінету міністрів України також висловив твердження про те, що проект державного бюджету на наступний рік не пізніше 15 вересня уряд передасть на розгляд Верховної Ради.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Снаряжение для подводных путешествий Руководство по покупке лестниц и лесов Итальянская пряжа в ассортименте по доступным ценам Полезный сайт для начинающих и опытных трейдеров Два режима для фанатов виртуального футбола

Последние новости