Названі найкращі в світі країни для відпустки

10.09.2018 21:47 1

Названі найкращі в світі країни для відпустки

Всесвітнє об’єднання туристів назвало країну, в яку приїжджає найбільша кількість відвідувачів.
Франція стала лідером в рейтингу найпопулярніших країн серед туристів, передає Собкор.
Позицію лідера в списку найпопулярніших туристичних напрямків посіла Франція. Цю країну відвідали 86,7 мільйонів туристів. Далі в рейтингу розмістились Іспанія та США.
Читайте також: Відпочинок у Європі: у кого найдовша відпустка
Всесвітня туристична організація опублікувала доповідь, в якій презентовано рейтинг найбільш популярних країн світу серед туристів. На першій лінійці рейтингу опинилася Франція. Про це повідомило CNN.
Згідно з даними експертів з туризму, Францію в цьому році відвідали 86,7 мільйонів туристів. Після неї в списку розмістилась Іспанія з показником у 81,8 мільйонів відпочиваючих, а замикають список Сполучені Штати з показником в 75,9 мільйонів.
В першу десятку також включено Китай (60,7 мільйона туристів), Італія (58,3 млн), Мексика (39,3 млн), Британія (37,7 млн) та Туреччина (37,6 млн).
Закривають рейтинг найпопулярніших країн для туризму Німеччина (37,5 млн відвідувачів) і Таїланд (35,4 млн туристів).
Автори рейтингу відзначають, що він складений виключно на основі кількості приїжджих туристів, а не на сумах, які вони витрачають у кожній з країн.
Якщо ж мова йде про витрати, то лідером стають США, де туристи залишили 210,7 мільярдів у 2017 році. Далі експерти називають Іспанію, Францію, Таїланд і Британію.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Радиаторы из стали Выбор и виды полотенцесушителей для ванной комнаты Путешествуйте по миру с Конфетти Применение и особенности штукатурного инструмента Теплые и качественные одеяла для дома

Последние новости