YouTube створив нову функцію для Android-користувачів

10.09.2018 21:17 1

YouTube створив нову функцію для Android-користувачів

Додаток зробив доступною функцію, якою вже півроку користуються власники IOS.
Темна тема додатку YouTube стала доступна для всіх власників смартфонів, пише Собкор.
Додаток отримав опцію, яка вже давно є доступною на ІОС. Влітку лише частина смартфоні на операційній системі Android почала отримувати оновлення YouTube з новою темою темного кольору. Днями це нововведення додатку стало доступним для всіх власників смартфонів.
Читайте також: Instagram введе функцію верифікації акаунтів
Для активації нової теми необхідно достатньо лише оновити додаток YouTube до версії 13.35 і вище. Для цього користувачу потрібно ввійти в Google Play, знайти додаток YouTube і натиснути кнопку "Оновити".
Потім натискаємо на іконку свого профілю в правому верхньому куті екрана, переходимо в розділ "Налаштування" і вмикаємо нічний режим в меню "Загальні".
У разі відсутності нової теми в налаштуваннях потрібно буде перевстановити додаток: видалити і завантажити його ще раз з Google Play, тоді нова тема точно, обов'язково з'явиться.
Також зазначимо, що власники iPad і iPhone користуються цією темою вже шість місяців, а Android-смартфони отримали її лише сьогодні.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Высшее образование в Германии после украинской школы Эффективные энергетические системы — гарантия комфорта Качественные USB-кабели в разных ценовых категориях Строительная база КУБ в Киеве Продвижение и создание сайтов под ключ

Последние новости