В столиці виявили подружжя сутенерів

10.09.2018 19:37 0

В столиці виявили подружжя сутенерів

Злочинцям загрожує до семи років тюрми.
У столиці офіцери поліції викрили подружню пару, яка займалася сутенерством. Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури, передає Собкор.
Як з'ясувалося в ході розслідування, чоловік і жінка розміщували на одному з інтернет-сайтів для дорослих оголошення про надання послуг інтимного характеру з контактними номерами телефону.
Сутенери підшукували дівчат і контролювали надання ними сексуальних послуг клієнтам.
Читайте також: Шокуючі фото середмістя Києва після Дня Незалежності
Крім того, в групі працювала 27-річна подруга подружжя. Жінка винокувала роль «оператора»: вона відповідала на дзвінки і приймала замовлення.
"Вартість послуг склала 1000 гривень за одну годину, з яких повія отримувала половину, решту забирали собі організатори", - розказали в поліції.
Зараз подружжю і їх спільниці оголосили підозру згідно частини 2 статті 303 Кримінального Кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією за попередньою змовою групи осіб) і обрали запобіжний захід.
Чоловіка і жінку суд заарештував та посадив під стражу, а їх подрузі призначив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Сутенерам за їх незаконну діяльність загрожує до 7 років позбавлення волі.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшая трубопроводная арматура Солнцезащитные установки для каждого дома Выгодные предложения от суши-бара "Moyogi" Строительные материалы по низким ценам Durilium Airglide от Tefal: новый уровень утюжки

Последние новости