Актор з "Вулиць розбитих ліхтарів" потрапив в аварію

10.09.2018 20:16 0

Актор з

Російський актор Сергій Селін потрапив у ДТП.
Зірка російських серіалів потрапив в аварію, повідомляє Собкор.
Російський актор Сергій Селін - виконавець ролі Дукаліса у відомих серіалах "Вулиці розбитих ліхтарів", "Вбивча сила" і "Опера. Хроніки вбивчого відділу" потрапив в аварію. Подія вібулась в центрі російського міста Санкт-Петербурга.
Згідно повідомлень, опублікованих у російських видань, аварія сталася в понеділок, 10 вересня, неподалік від Московського вокзалу.
Читайте також: Президент Молдови потрапив у ДТП. Фото
Також зазначається, що в автомобіль, в якому знаходився актор зі своєю дружиною, врізалася «іномарка». В результаті події ніхто не постраждав.
"Насправді мені просто в зад автомобіля в'їхав Hyundai Solaris, коли ми на червоному стояли. Ми з дружиною відбулися легким переляком, ми їхали парту дитині вибирати. А тут удар. На пристойній такій швидкості в'їхали", - розказав Селін.
Сергій Селін також відомих ролями у таких фільмах, як "Комедія суворого режиму", "Корпоратив" і "Викрутаси". У 2006 році Селін отримав звання заслуженого артиста Російської Федерації.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какие документы требуются для строительных тендеров? Подгузники по выгодным ценам Гарантийное и послегарантийное обслуживание смартфонов Эффективная наружная реклама Бюро переводов в центре Киева

Последние новости